Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Din innebandyförening i Malmö
Vi sätter människor i rörelse

P08/09 Matcher i Skurup och Lund 1/12
2018-12-02 13:57

Hej barn och föräldrar i P08/09!

Igår var det först två matcher i Skurup och sedan skulle det varit två matcher i Lund på eftermiddagen. Tråkigt nog så fungerade inte de taggar och koder som IBK Lund fått för att komma in i hallen. Jobbigt för IBK Lund som arrangör när den som hyr ut hallen inte har skött sig, och trist för alla som tagit sig dit att det slutade med att matcherna fick ställas in.


Matcherna i Skurup var resultatmässigt väldigt ojämna. Först en vinst med 12-2 och sedan förlust med 2-16, med viss reservation för siffrorna. Jämna matcher är bäst för då lär vi oss mest, men även ojämna matcher tillför en del. Mot ett svagare motstånd är det enklare för oss att hålla våra positioner på planen och få igång ett bra spel. Vi har mer tid på oss att spela på det sätt vi går igenom före matchen. Riktigt kul att se när killarna spelar så bra. Något vi tog upp efter första matchen var hur duktiga motståndarna var på att fortsätta spela, att de höll humöret uppe och inte blev sura på varandra när resultatet drog iväg. Vi sa att även vi kommer säkert att förlora stort ibland och då är det viktigt att vi fortsätter att spela som ett lag tillsammans.


Nu blev det redan i nästa match som det blev förlust med stora siffor. Vi var med bra till 2-2, innan siffrorna drog iväg. Vi mötte ett väldigt bra lag och det märktes inte minst med få avbytare att det blev jobbigt att hänga med fullt ut i tempot. Samtidigt bra träning när vi möter lag där vi får kortare tid att fatta beslut på planen och inte minst bra för att träna vår laganda. Härligt att se att alla fortsatte att göra sitt bästa på planen och att vi spelade som ett lag utan sura miner trots att vi låg under stort och var väldigt trötta mot slutet. Bra jobbat!


Hälsningar

Tränarna

Anders, Johan, Magnus och Tony