Malmhaug Open 2018
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
... sätter människor i rörelse

Kansliet håller semesterstängt
2018-07-09 12:28
Kansliet håller semester stängt o vi är åter på plats den 23/7
Vi kommer läsa av email med jämna mellanrum 

Michael Prahl 
Glad midsommar
2018-06-21 14:07
Malmhaug vill önska alla medlemmar, föräldrar och samarbetspartners en riktig glad midsommar 


Malmhaug IBF 
Nytt leverantörs avtal klart för Malmhaug IBF
2018-06-11 09:37
Under de kommande åren kommer Malmhaug IBF ha följande leverantörer 
INNEBANDY ESSET (Butik)
På innebandy Esset kommer du som  medlem kunna beställa dina varor från leverantörerna direkt i butiken eller via föreningens egna Webbshop.

STANNO (textil)
FATPIPE (Klubbor, bollar, målvakt)
MIZUNO (skor)

Vi är mycket glada att äntligen fått klart med dessa leverantörer de kommande åren framöver
Mer information kommer inom kort 


Styrelsen/Operativa ledningen 


Duo skriver 2 årskontrakt
2018-06-05 15:46
Duo skriver 2 årskontrakt 

Malmhaug fortsätter att presenterat spelare till sitt div4 lag och nu är det Adam Gillsin och Andreas fridh som valt att stanna kvar i klubben. Adam kom in sent i div4 förra säsongen och betydde mycket med sin fina blick ock kvickhet. Adam är en perfekt center som kommer vara viktig för oss. 

Fridh är en glädje spridare, en ohört skön kille som dessutom kan spela innebandy. Andreas vet var målet är och kommer garanterat peta in en och annan boll även i 3an. Att han dessutom spelat för både Genarp och Stanstad på denna nivån och har en del rutin gör inte saker sämre. 

Välkommen till malmhaug div3 bägge två 
Rutinerad herre tillbaka i båset.
2018-06-05 15:37
Rutinerad herre tillbaka i båset. 

Här kommer andra biten av ledarstaben när vi med stor glädje kan meddela att Rickard bjelk är tillbaka som tränare. Efter ett par års frånvaro som tränare har Bjelk ändå varit nära innebandyn genom att döma men kände nu att de var dags att sadla om ytterligare en gång. Rickard är en rutinerad herre som varit tränare i flera år på högre nivå än div3 och hans rutin kommer vara extremt nyttig bredvid Robban. 

Vi hälsar Richard välkommen till klubben genom att ta ett kort snack med honom. 

Hej Rickard hoppas allt är bra? 
Absolut 

Tillbaka som tränare hur känns det ? Och vad fick dig att ta detta beslut ? 

Ja du, det var suget på att vara med och bidra till något bra. Jag kände att innebandyn är kul, så varför inte ge det en chans igen och köra på. Kan bli riktigt bra och kul tillsammans med Robban att få ut något bra av detta.    

De var ett par år sen senast. Vad vill du säga förändras mest inom innebandyn ? 

Det var det definitivt, TEMPOT är det jag reagerat mest på då jag dömt några topplag i 3an. Samt att dem flesta lagen i div 3 numera har ganska styrda i taktik och spel.   

Du lägger alltså ner pipan för att bli tränare igen. Ska vi förvänta oss en och annan gliring mot domarna precis som förr eller är de en snällare Bjelk vi kommer få se ? 

Ja dömningen är ett avslutat kapitel nu, gliringar kommer jag alltid att stå för till både domare och spelare. Det gäller ju på båda hållen, det är ge o ta med gliringarna. Snällare Bjelk ? jag är ganska lugn o sansad, och har överseende med det mesta. Men det kan brinna till ordentligt i skallen om domarna ballar ur.                                                                   
Vad har du för tankar med laget då ?  Vad är målsättningen ? 

Vad gäller laget, så har jag inte sett mer än 1,5 timme av laget (inklusive nya förmågor som kanske lirar med oss) så det är svårt att svara ordentligt på det. Men jag kan gissa på att det kan bli riktigt bra, med tanke på dem spelare som är klara. Skulle sen även dem nyförvärven vi försöker få in komma till laget, ja då kan det bli riktigt bra detta. Målsättningen måste vara topp 5, med tanke på att en del spelare lirade div 4 förra säsongen (med kapacitet för högre divisioner på en del spelare). Det skall förvisso sedan blandas upp med en del som lirat div 2 och en del nya förmågor. Det är bara po de så de bloar, så ser vi var vi är i utvecklingen när serien vänder.

Stort tack för pratstunden och lycka till
Nyheter från våra lag
Pojkar 03, 15/04 11:26 
Lovaktiviteter, 07/02 10:28 
Lovaktiviteter, 21/01 23:44 
Lovaktiviteter, 08/01 11:45