Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Din innebandyförening i Malmö
Vi sätter människor i rörelse
Pojkar 06

Pojkar 06

Hej!

Välkomna till pojkar 06 sida.

Träningarna drar igång i v.33!

 

Träningstider för säsongen 2018/2019 är:

Tisdagar 18.15-19.45 i Kulladalshallen

Torsdagar 18.15-19.45 i Kulladalshallen


Samling 15 min innan så vi kan sätta upp sargen och är redo att dra igång 18.15.

 

Välkomna!
Har ni frågor eller funderingar finns kontaktuppgifter under fliken "Kontakt"

 

Mvh,

Tränarna

Seger i premiären
2018-10-13 16:38
Så var då äntligen serien igång.
Det var ett taggat gäng killar som samlades i Kirsebergshallen för att möta Malmö FBC 05:or.
Första perioden resulterade i att vi hade ledningen med 2-0, efter mål av Malte och Justus.
I andra perioden skadade Oskar A sig efter att ha fått en klubba uppkörd i midjan. Han fick en välbehövlig paus och kunde därefter fortsätta matchen. Vi blev dock lite skakiga efter händelsen, så det tog ett tag innan vi åter hittade målet. Vi fick straff och Charlie satte den säkert.
FBC reducerad vår ledning, sedan gjorde vi 2 mål innan FBC gjorde ytterligare ett. Vi hade alltså en 5-2 ledning som vi tog med oss in i tredje. Hör bestämde vi att vi skulle ligga på som iglar och pressa så högt vi kunde. Något som fungerade alldeles utmärkt och vi gjorde 4 mål innan FBC fick in ett sista mål.
Slutresultat 9-3 till Malmhaug.
Jätte bra kämpat killar!

/Tränarna
Första Skånemästerskapet 14-15 april
2018-04-15 21:47
Denna helg var det så dags för killarnas första "riktiga" tävlingsmatcher när vi deltog i Skånemästerskapen för P05. 
Det var ett taggat gäng som anlände till sporthallen vid center Syd i Löddeköpinge, under lördags morgonen. Första matchen var mot arrangören Hofterup. Det stod 0-0 i halvlek, men sedan gjorde vi både 1-0 och 2-0, för att till slut vinna med klara 3-0.
Nästa match var mot Båstad, ett lag vi aldrig mött förut. Vi skapade bra lägen utan resultat och bakåt fick Oskar jobba rejält för att förhindra ett baklänges mål. Precis som matchen innan stod det 0-0 i halvlek. 

Det blev dramatiskt värre efter pausen när domaren skickade upp Rickard på läktaren eftersom han inte var inskriven i protokollet. Det tände både mig och killarna. Så redan efter 1 min skickade Albert in bollen bakom Båstads målvakt. Och vi fortsatte kämpa och till slut fick vi även Charlie in 2:an. Båstad fortsatte sin press men med tur och skicklighet lyckades vi hålla undan och till slut kunde Hampus slå in bollen i öppet mål när Båstad tagit ut målvakten. Att de sedan lyckades få in en boll i slutet gjorde inte så mycket. Som enda renodlade P06 lag var vi klara för slutspelet på söndagen. 

Kvar att möta var de suveräna seriesegrarna i P05 svår, Munka-Ljungby. Killarna var helt slut efter Båstad matchen och vi fick bara 10 min paus innan det var dags för match. efter första halvlek stod det 6-0 till Munka-Lungby. Och 2,5 min in andra 8-0. Men sedan var det stop. Killarna kämpade som djur och var verkligen värda ett mål. Men slutresultatet skrevs till 8-0. Och vi slutade som 2:a i gruppen.

Dagen efter var det så slutspel i Munka-Ljungby.
1/8-delsfinal mot svåraste motstånd FC Helsingborg. Tyvärr blev det som befarat, en snabb sorti efter en förlust med 8-2. Men Killarna kämpade och slet och jag tycker det är fantastiskt att de lyckas få in 2 bollar mot detta större motstånd. (Gick till Semi final, och vinnare blev Munka-Ljungby)

Vi ledare, Stefan och Rickard, vill tacka spelare och föräldrar för ert fantastiska engagemang och grymma inställning hela helgen! Ni killar skall verkligen vara stolta över vad ni åstadkommit denna a helg!
Nästa år då tar vi nya tag och då kommer vi spela Skånemästerskap för P06 och då blir det minst semi!! 👍
/Stefan
Lagbild säsongen 2016-2017
2016-11-13 20:39
 
Premiär
2016-10-23 15:32
Bra kämpat!

Så har vi så äntligen spelat vårt första Poolspel i B västra för säsongen.

Vi spelade i Kulladals sporthall.

Killarna kämpade på bra och det blev en storseger, en oavgjord och en knapp förlust.

Bra jobbat, ser fram emot nästa omgång!


Vill passa på och tacka de föräldrar som hjälpte till med kiosken och seketariatet i Kulladals Sporthall utan er går det inte att arrangera dessa Poolspel.


/Tränarna för P06